NYHETER

JULSHOW 18 DECEMBER

Vänner, familj och släkt varmt välkomna till vår efterlängtade julshow! Den 18 december kl 12-14. Insläpp från kl 11. 

Plats: Center Courten i Tibble. Biljetter säljs från och med den 28 november på vår Send off i Tibblehallen. Pris 75 kr för vuxna, 50 kr för barn upp till 15 år 💜☃️❄️


BLISS

Ultimate Cheer Xtreme är en helt ny cheerleadingförening som gör sin första säsong 20/21. Redan innan säsongstart var vi åtta lag i föreningen. Nu introducerar vi det nionde. För UCX är värderingar grundläggande och en nyckel till framgång.

Vi arbetar för att vara en inkluderande förening där alla är välkomna, oavsett bakgrund och behov. Vi respekterar varandra för våra olikheter, eftersom det är med olikheter vi skapar magi, tillsammans!

Därför är det självklart för oss att vi startar ett lag för personer med en intellektuell funktionsnedsättning redan från start. Vi välkomnar nu BLISS till vår cheerfamilj med barn och ungdomar födda 2010 eller tidigare! Föreningen har fått hjälp av RF-SISU Stockholm och tillsammans med dem tagit fram en processplan för att säkerställa ett väl genomfört och planerat arbete. Rekryteringsplanen görs i samarbete med kommunen och Stockholms parasportförbund. Föreningens ordförande Cajsa Correa sätter stor vikt vid inkludering och går därför in som huvudtränare för detta lag tillsammans med två assisterande coacher, Maja Bengtsson och Olivia Correa. Coacherna har under våren 2020 genomfört flera utbildningar för att kunna möta behoven hos våra nya paracheerleaders på bästa möjliga sätt. Vi är glada över detta samhällsengagemang och säkra på att satsningen gynnar hela föreningen.

Vid frågor kring BLISS eller vår förening samt intresse och anmälan till BLISS kontakta ordförande och huvudtränare Cajsa Correa på mail cajsa@ultimatecheerxtreme.se 

NALC SEND OFF 28 NOVEMBER

Kom och heja på alla våra lag som ska åka ner till Göteborg för att tävla NALC! 💜 Den 28 november kl 18-19, hall 2. Vi ser fram emot att visa upp oss för publik! VÄLKOMNA 💜

CHEERLEADING I TÄBY FÅR ALLA ATT MÅ BRA!

Månadens Föreningshjälte - där några av alla de tusentals ideella ledare som finns inom föreningslivet hyllas - är tillbaka igen efter ett kort uppehåll med bland annat Eldsjälsgalan.

Genom tips från er läsare fortsätter Folkspel att åka runt i landet för att uppmärksamma personer som gör så mycket för så många andra.

Maj månads föreningshjälte kommer från Täby. Att Cajsa betyder väldigt mycket för barn, ungdomar och även vuxna visar inte minst den här filmen där Cajsa både blev överraskad om hyllad. Se filmen här.

När Folkspel och Årets Eldsjäl kliver in i Tibblehallen i Täby, någon mil norr om Stockholm, är det full fart. Det är en minst sagt förvånad Cajsa som blir överraskad av såväl ett stipendium på 3 000 kronor och en bukett med blommor