NYHETER

PROVA PÅ CHEERDANCE FREESTYLE POM 

Den 18 och 25 september kommer Tess Leander, tidigare pomtränare i Eagle Stars Cheerdance, hålla prova på träning för dig som vill prova Cheerdance. Är du född 2008 och tidigare så är detta något du måste testa 💜 Ingen övre åldersgräns finns. 

Cheerdance Freestyle Pom är en blandning av Cheerleading, Jazz och Balett. Världens roligaste upplevelse! 💜Anmäl dig här till detta unika tillfälle ⭐️ Datum 18 och 25 september kl 18 - 20 i Danssalen, Tibble Sporthall. 

SPONSOR SÄSONGEN 22/23

Tack Compete Now för att ni stöttar och sponsrar oss på vår resa mot våra drömmar! 💜💜

STÖDMEDLEM

Du kan bli stödmedlem i Ultimate Cheer Xtreme och bli en del av oss och hjälpa oss att nå våra drömmar 💜 Swisha 200 kr till 123 294 00 13. Märk swishen med "stödmedlem". Tusen tack! 

MASTERS LAG

Som ett led i vårt arbete tillsammans med idrottsrörelsen vill UCX forma en idrottsmiljö som välkomnar alla. Vi arbetar alltid med att vara en inkluderande förening så till säsongen 22/23 startar vi ett vuxenlag för dig över 25 år. Inga förkunskaper krävs. Hoppas att så många som möjligt vill vara med. Har du frågor kring vårt nya lag hör av dig till cajsa@ultimatecheerxtreme.se 💜  

FULLT! The Ultimate Summer Camp

NYHET! I år anordnar vi ett sommarläger för aktiva i UCX 💜 Datum 20 - 23 juni, var Tibble Sporthall, hall 2. Vi blandar cheerleading med andra sommaraktiviteter. 

DM Stockholm 20 mars

Den 20 mars är det dags för våra tävlingslag att tävla DM. Tävlingen hålls i Rosvallahallen i Nyköping. För er föräldrar som inte kommer till Nyköping är välkomna på send off den 18 mars kl 17.30 i hall 2, Tibblehallen. Tävlingen kommer även att livestreamas på FollowMe: https://www.followme-sport.com/ 

YOUTUBE

Nu finns våra filmer från NALC och Julshowen uppe på Youtube. Se filmerna här 

JULSHOW 18 DECEMBER

Vänner, familj och släkt varmt välkomna till vår efterlängtade julshow! Den 18 december kl 12-14. Insläpp från kl 11. 

Plats: Center Courten i Tibble. Biljetter finns till försäljning via cajsa@ultimatecheerxtreme.se. Pris 75 kr för vuxna, 50 kr för barn upp till 15 år 💜☃️❄️

Förutom att alla våra duktiga lag kommer få visa upp sig så händer det massa skoj. Försäljning av fika och föreningskläder kommer att finnas. Missa inte detta. 

Vi vill att alla ska få möjlighet att se vår show så vi har valt att gå på nedan restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Sen är det ett plus att du har ett vaccinationsbevis. 

Vid ett arrangemang inomhus med fler än 100 deltagare utan vaccinationsbevis ska anordnaren se till att

1. Deltagarna har en anvisad sittplats

2. Sällskap ska kunna hålla ett avstånd om minst 1 meter i sidled samt framåt och bakåt från andra sällskap

3. Antalet deltagare i ett och samma sällskap uppgår till högst 8 personer. Antalet deltagare får dock alltid uppgå till 100

Om ett sällskap uppgår till fler än 8 deltagare ska den som anordnar sammankomsten eller tillställningen dela upp sällskapet med högst 8 deltagare i varje.


BLISS

Ultimate Cheer Xtreme är en helt ny cheerleadingförening som gör sin första säsong 20/21. Redan innan säsongstart var vi åtta lag i föreningen. Nu introducerar vi det nionde. För UCX är värderingar grundläggande och en nyckel till framgång.

Vi arbetar för att vara en inkluderande förening där alla är välkomna, oavsett bakgrund och behov. Vi respekterar varandra för våra olikheter, eftersom det är med olikheter vi skapar magi, tillsammans!

Därför är det självklart för oss att vi startar ett lag för personer med en intellektuell funktionsnedsättning redan från start. Vi välkomnar nu BLISS till vår cheerfamilj med barn och ungdomar födda 2010 eller tidigare! Föreningen har fått hjälp av RF-SISU Stockholm och tillsammans med dem tagit fram en processplan för att säkerställa ett väl genomfört och planerat arbete. Rekryteringsplanen görs i samarbete med kommunen och Stockholms parasportförbund. Föreningens ordförande Cajsa Correa sätter stor vikt vid inkludering och går därför in som huvudtränare för detta lag tillsammans med två assisterande coacher, Maja Bengtsson och Olivia Correa. Coacherna har under våren 2020 genomfört flera utbildningar för att kunna möta behoven hos våra nya paracheerleaders på bästa möjliga sätt. Vi är glada över detta samhällsengagemang och säkra på att satsningen gynnar hela föreningen.

Vid frågor kring BLISS eller vår förening samt intresse och anmälan till BLISS kontakta ordförande och huvudtränare Cajsa Correa på mail cajsa@ultimatecheerxtreme.se 

SPONSOR SÄSONGEN 22/23 

Tack Woody Åkersberga för att ni stöttar och sponsrar oss på vår resa mot våra drömmar! 💜💜

VÅRSHOW 29 MAJ

Varmt välkommen till vår vårshow den 29 maj kl 13-15 (insläpp från kl 12) 💜🌸 Vårshowen planeras och arrangeras av våra barn! 💜 Har du några frågor så tveka inte att skicka ett DM eller ett mail till cajsa@ultimatecheerxtreme.se. 

NALC SEND OFF 28 NOVEMBER

Kom och heja på alla våra lag som ska åka ner till Göteborg för att tävla NALC! 💜 Den 28 november kl 18-19, hall 2. Vi ser fram emot att visa upp oss för publik! VÄLKOMNA 💜

CHEERLEADING I TÄBY FÅR ALLA ATT MÅ BRA!

Månadens Föreningshjälte - där några av alla de tusentals ideella ledare som finns inom föreningslivet hyllas - är tillbaka igen efter ett kort uppehåll med bland annat Eldsjälsgalan.

Genom tips från er läsare fortsätter Folkspel att åka runt i landet för att uppmärksamma personer som gör så mycket för så många andra.

Maj månads föreningshjälte kommer från Täby. Att Cajsa betyder väldigt mycket för barn, ungdomar och även vuxna visar inte minst den här filmen där Cajsa både blev överraskad om hyllad. Se filmen här.

När Folkspel och Årets Eldsjäl kliver in i Tibblehallen i Täby, någon mil norr om Stockholm, är det full fart. Det är en minst sagt förvånad Cajsa som blir överraskad av såväl ett stipendium på 3 000 kronor och en bukett med blommor