BÖRJA HOS OSS

Vill du bli en del av Ultimate Cheer Xtreme vänligen fyll i anmälan här. 

Har du frågor maila cajsa@ultimatecheerxtreme.se
Välkommen till oss! 

TRÄNINGSLAG

Föreningens träningslag delas in efter ålder och inga förkunskaper krävs. Vi tränar två timmar en gång i veckan. Träningslag har möjlighet att provträna en gång gratis när säsongen sätter igång i augusti. Eventuella tomma platser i träningslagen kommer fyllas upp av de som har anmält intresse till oss. 

Våra träningslag är GLOW, LIL DIVAS och MAGIC. 

PARACHEER

Föreningens paracheerlag vänder sig till barn och ungdomar med intellektuella funktionsnedsättningar. Laget tränar en gång i veckan. Vårt paracheerlag är Sveriges största med 9 aktiva. 

Vårt paracheerlag är BLISS

TÄVLINGSFÖRBEREDANDELAG

Föreningens tävlingsförberedandelag delas in i ålder och kunskap men det krävs även ett antal andra saker för att ha möjlighet att komma in i ett detta lag. Bland annat attityd, engagemang, vilja och god närvaro. Laget tränar sammanlagt 4 timmar i veckan fördelat på två träningstillfällen. Vår ambition är att vi tävlar fyra tävlingar under våren.

Våra tävlingsförberedandelag är FIERCE, DRAMA och MYSTERY.

TÄVLINGSLAG

Våra tävlingslag level 1-2 delas in efter ålder och hur ofta den aktiva önskar träna, men det krävs även ett antal andra saker för att ha möjlighet att komma in i ett tävlingslag. Bland annat förkunskap, attityd, engagemang, vilja och god närvaro under tidigare terminer. Lagindelningen görs utifrån rekommendationer från den aktivas tidigare tränare. Tränarna har lärt känna de aktiva under säsongen som har varit och ger rekommendationer till där de tror att de aktiva kommer utvecklas och trivas bäst. Kommer du utanför föreningen så går man på Tryout för att se vilket lag man passar bäst i. 

Tävlingslag  tränar sammanlagt 4 timmar i veckan fördelat på två träningstillfällen. Tävlingslagen sätts oftast ihop under maj-juli. Därefter tränar och tävlar man tillsammans i ungefär ett år, från augusti till juni. 

Våra tävlingslag tränar hårt för att kunna prestera sitt allra bästa på tävlingsmattan. Lagen har oftast 3 träningar i veckan och du förväntas vara motiverad till att utvecklas tillsammans med ditt lag.

Våra tävlingslag är POSH, GLORY och BOSS.  

GROUP STUNT

Group stunt är en grupp på fyra till fem utövare som endast fokuserar på stunts. I group stunt utför man stunts på Level 5-6 nivå.

För att träna i detta lag bör man ha längre erfarenhet av cheerleading. Vidare ställs högra krav på närvaro samt vilja att utvecklas.

Våra GS-lag är GLAM och ESSENCE